Μενού
Καλάθι

Πληροφορίες Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε (δικαίωμα υπαναχώρησης), λαμβάνοντας υπόψη σας τα παρακάτω:

• Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία του δεν έχει παραβιαστεί.
• Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε σκουλαρίκια και προϊόντα piercing..
• Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή επιστροφές σε προϊόντα που έχουν πουληθεί σε προωθητικές ενέργειες ή με έκπτωση άνω ή ίση του 50%

• Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές λόγω χρωματικής απόκλισης ,εξαιτίας της πιθανότητας τα χρώματα να διαφέρουν ελαφρώς από το κανονικό κατά την φωτογράφιση.
• Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε άλλη διεύθυνση.
• Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό αλλά θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον ίδιο.


Σε περίπτωση αντικατάστασης ενός μη ελαττωματικού προϊόντος θα επιβαρυνθείτε με τις παρακάτω χρεώσεις:

• Έξοδα επιστροφής: 4,50€ 
• Κόστος αντικαταβολής του νέου δέματος: 2€(εάν υπάρχει)
• Έξοδα αποστολής του νέου δέματος : 4,50€ 

Σε περίπτωση που η ογκομετρική χρέωση που λήφθηκε υπόψιν κατά την αποστολή είναι μεγαλύτερη σε αξία τότε υπολογίζεται ανάλογα το κόστος επιστροφής. Το ίδιο ισχύει και όταν η χρέωση αφορά σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές .

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο 2130426320, ώρες καταστημάτων .

Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο που παραλάβατε.
Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στη συσκευασία με την οποία σας είχε σταλεί μαζί με το έντυπο επιστροφής και την απόδειξη αγοράς.
Στείλτε το πακέτο με την Speedex Courier.
Διεύθυνση αποστολής: FATSA ATTICA ,Β. Κωνσταντίνου 166, Κορωπί,19400.

Επιστροφή Χρημάτων


Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος θα αφαιρεθούν από το συνολικό ποσό τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής της αρχικής παραγγελίας συν τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος.


*Σε περιόδους εκπτώσεων και εκπτωτικά προϊόντα δεν πραγματοποιούνται ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.


Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει ως εξής:

• Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αυτής-το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό της παραγγελίας.
• Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε συμπληρώσει στο έντυπο επιστροφής, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει με αντικαταβολή-το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό της παραγγελίας.
Σε περίπτωση διαφορετικής τράπεζας από τις συνεργαζόμενες ( alpha bank,Peiraios) τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων .
Σε περίπτωση δικού μας λάθους, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.
Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με καμία επιπλέον χρέωση.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών το Fatsa Attica έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή χρημάτων.
Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης και του εντύπου επιστροφής(το εκτυπώνετε βλ.επιστροφές)
Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε μπορούν να αποσταλούν σε εμάς μόνο μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (Speedex Courier).